Selecteer een pagina

Ramen wassen

Het valt voor de meeste mensen nog niet mee om de ramen thuis of op het werk daadwerkelijk streeploos te wassen. Niet alleen kost het veel tijd, ook verkeerde materialen zorgen vaak voor ergernissen en die vervelende strepen! Daarom is het met het wassen van ramen zo ontzettend belangrijk dat de juiste techniek toegepast wordt en gebruikgemaakt wordt van professionele materialen. De professionele glazenwassers wassen de ramen niet voor niets enkel op deze manier.

Juiste materialen voor het ramen wassen

Er zijn veel verschillende materialen in verschillende prijsklassen te verkrijgen, die allemaal bedoeld zijn voor het wassen van de ramen. Toch geven lang niet alle materialen het gewenste resultaat en vallen hierdoor niet onder de categorie ‘professionele materialen’. 

Wilt u zelf professioneel aan de slag met het wassen van de ramen? Kijk voor meer informatie op de website van Glaswasshop.nl

Glaswasshop.nl is het adres voor beginnende en (ver)gevorderde glazenwassers en biedt betaalbare en professionele glazenwasproducten aan om zelf streeploos de ramen te wassen. Daarnaast levert deze webshop zowel in Nederland als in België binnen 1-2 werkdagen.

TIP: Bekijk de instructievideo om te leren ramen wassen met bruikbare tips van een professionele glazenwasser!